VOOR BEGINNERS

Duik Initiatie

Heb je altijd al afgevraagd wat er onder water allemaal te ontdekken is?
Leren duiken is helemaal niet moeilijk, met de juiste begeleiding zal je reeds van deze initiatie kunnen genieten!

Voor wie is deze opleiding?

WORD OPGELEID DOOR OFFICIËLE PADI INSTRUCTEURS

Onder professionele begeleiding zet jij je eerste stappen in de onderwaterwereld tijdens een duikinitiatie in het zwembad. Dit gebeurd in kleine groepen en volgens jouw tempo. Je leert al enkele basisvaardigheden, maar het doel van deze duikintroductie is natuurlijk vooral genieten.
Dit vanaf 10 jaar

Hoe gaan we te werk?

WORD OPGELEID DOOR OFFICIËLE PADI INSTRUCTEURS

1

BRIEFING

De briefing waarin we je uitleggen hoe het duikmateriaal waarmee je tijdens deze duikinitiatie te water gaat werkt. Hoe we communiceren onder water en waarop je verder nog moet letten tijdens deze duikintroductie.
2

DUIK INITIATIE

We gaan samen het water in en gaan nu leren duiken, althans de eerste stappen. We starten ondiep en bouwen verder op, als het goed gaat bereik je tijdens je duikinitatie een diepte van 2 tot 3 meter. Ten alle tijde zijn onze duikinstructeurs of divemasters bij je in de buurt om je alles heel duidelijk uit te leggen en op jouw tempo verder te gaan.
3

DEBRIEFING

Demonteren van het duikmateriaal en debriefing. We horen dan ook graag hoe jouw ervaring was tijdens deze duikinitiatie en geven je natuurlijk meer informatie over de verdere mogelijkheden om te leren duiken, onze opleidingen, maar ook de duikclub. We beantwoorden graag al je bijkomende vragen.
4

MINIMUM VEREISTEN

Leeftijd +10 jaar
Een goede gezondheid
200 meter kunnen zwemmen en 10 minuten kunnen drijven
5

WAAR & WANNEER

De duikinitiatie neemt ongeveer 90 min in beslag, de initiatie gaat door op maandagavond in Zwembad Olympos te Dendermonde van 21u-22u30